Columnist Ultra Rinus – Waar ben ik aan begonnen..

Auteur Share:
Ultra Rinus

Columnist Ultra Rinus : Waar ben ik aan begonnen ?

We zijn gewoon door gegaan met waar we mee bezig waren of er niets gebeurd is, eigenlijk waren we dakloos maar op het laatste moment is de barmhartigheid toegeslagen en kunnen we tijdelijk op ons onderduik adres verblijven, helaas niet voor niets dus moeten we deze maand diep in onze buidel tasten om de huurpenningen op te brengen.

Ja, nu vallen ze door de mand de mensen die beweerde een jacht te hebben in St. Tropez en een tweede huis op Ibiza , nu moet gedokt worden en wel een tientje in de maand een knaak in de week , nu breekt de pleuris uit het jacht en tweede huis moet verkocht worden alleen om de club te redden.

Zo ik ook, maar ik heb geen jacht wel een tweede huis maar staat op de Noordsingel. Dus moet ik de laatste centjes wat overblijft na aftrek van mijn zwaar onder hypotheek zuchtend rijtjes huis bij elkaar schrapen. Het is gelukt mijn CAO loontje waarvan iedereen dacht dat het mijn week loon is maar waar we de hele maand mee moeten doen heeft ruimte gegeven zodat we ons lidmaatschap niet op hoeven te zeggen.

Zo konden we met opgeheven hoofd naar de Nieuwjaars receptie, gelukkig waren wij niet de enige die zo vermogend zijn het bedrag bij elkaar te sprokkelen.

Direct bij binnen komst viel ons de versobering op, in plaats van een artiest van vlees en bloed stond daar een woeste havenarbeider die zijn brood moet verdienen roeiend met een touwtje achter zich aan om een zeestomer aan de kade vast te maken, juist! Hij zorgde voor de muziek en entertainment gelijk een blind paard in een porseleinkast. Of hij zijn oriëntatie kwijt was of ons stond te fucken om de haverklap was er weer zo een 020 liedje van een zekeren H6 ik zag de man van het 010 bier steeds bozer worden, ik dacht nog even en hij gaat met een leeg 010 bierflesje naar de arbeider gooien maar hield zich in. Wel jammer dat hij niet het mooie 020 lied ten gehore bracht “ Er is een Amsterdammer dood gegaan” van Johnny Kraaijkamp dat had het leed een klein beetje verzacht.

Nico kwam met het nieuws dat we dit jaar toch weer een de Harley Harborday hebben en of we weer even willen opdraven. Ja Nico, ja natuurlijk Nico hij houdt je wel van de straat.

Wat Normandië betreft is het rond zo een 20 mensen gaan mee en Ingrid heeft alle accommodaties geboekt.

De havenbaron gaat naar Amerika en die juffrouw van Kampong Kita gaat naar Curaçao, ik vind het heel erg voor hun dat ze niet mee mogen.

Over Kampong Kita gesproken, psst ze doet het weer! 25 februari.

Rij, roei en kampong Kita voorzichtig

Ultra Rinus

Vorig Artikel

Paasklaverjassen en Jokeren

Volgend Artikel

“The Sportster” Harley Davidson

Dit zal je ook interesseren