Columnist Ultra Rinus – Waar ben ik aan begonnen

Auteur Share:

Waar ben ik aan begonnen:

Het is weer zover we moesten weer op komen draven, Nico en Paul vertelde ons weer precies wat we 7 mei moeten gaan doen.

Maar waarom dan??? Niet zeiken de Harley Harbor Day gaat gewoon door, dus André en ik, zorg even dat er twee trailers komen en Roy leg even de stroom uit en Ab jij gaat weer daar staan en jij doet dit, alles begrepen? Klaar. Maar Nico ik wilde nog wat vragen , oké maar niet nu we gaan Chili Con Carne eten en trouwens wat is het probleem je weet toch wat je moet doen, dus niet zeuren.

De chili con carne was van sublieme kwaliteit, André kan werkelijk niets maar koken dat die gozer kan, o ja ouwe hoeren kan die ook goed.

Nee, het was helemaal toppie. 

Wat betreft Normandië is ook alles rond, nou ja was het, let op dan komt het! Hebben er toch twee besloten de road van de Amazing Stroopwafels op te volgen en de daad bij het woord te houden “ik ga naar Frankrijk ik kom nooit meer terug” dus een kamer in het hotel op de terug weg annuleren. Dan komt er weer één Rinus, schat ik wil ook graag mee, maar ja als het al vol zit, begrijp ik het maar dan ben ik wel alleen. Ja, Ja!! Speel maar op mijn gemoed dus ik naar Ingrid het enige wat ze zei was: FFFFFFuck! Maar konijntje van me hij betaald al het drinken van ons tijdens de week.

OooH dan is het goed, dus John ook van harte welkom.

Zaterdag weer met zijn allen achter moeder de gans Jacqueline aan naar Kampong Kita nu met ruim 22 man, als het maar op eten aankomt dan zijn ze er. Zullen we met z’n allen de Harley’s verkopen en een restaurant pachten? Geen gezeik met banden een beurtje of slecht weer.

O nee, eind van deze maand gaan we weer. EINDELIJK!!! 

Eet smakelijk en rijdt voorzichtig.

Ultra Rinus

Vorig Artikel

Openingsrit 25 Maart 2017 – Rotterdam Chapter

Volgend Artikel

Even voorstellen : Webmaster Editor

Dit zal je ook interesseren