Even voorstellen : Webmaster Editor

Auteur Share:
Erik Haak

“Je bent nooit te oud om motor te rijden. NIET motor rijden daar wordt je oud van.” 

Beste Leden van Rotterdam Chapter, langs deze weg wil ik mij even voorstellen:

Erik , 46 jaar en wonend in Schiedam.

Ik ben getrouwd met Jolanda en hebben samen 2 kinderen, een zoon van 12 en een zoon van 9 jaar.

Ik ben werkzaam bij een Internationaal bedrijf als Hoofd Bedrijfsbureau, waar ik afgelopen maand mijn 25 jarig jubileum heb mogen vieren. Van die 25 jaar ben ik zo’n beetje de helft werkzaam geweest in het buitenland, maar werk vandaag de dag hoofdzakelijk op kantoor in de Botlek.

Twee jaar geleden kreeg ik van Roy, Patricia, Mike en Ellen een heel leuk verjaardagscadeau, een opstap-les om motor te gaan rijden. Gezien Jolanda in het ziekenhuis werkt, waar zij bijna dagelijks motorrijders binnen krijgt, is zij nooit voorstander geweest dat ik ging motorrijden (probeer maar eens uit te leggen welk type motorrijders dit meestal zijn). Maar ook zij wist dat dit een grote wens voor mij was en had hen dus toestemming gegeven om dit cadeau te geven. Nou, dat heeft ze geweten ook. Na deze opstaples heb ik direct al mijn lessen, inclusief examens vastgelegd (was geloof ik niet de bedoeling ). We konden er dus niet meer onderuit. Binnen 5 maanden had ik het rijbewijs op zak. En als je eenmaal dat briefje hebt, dan wil je rijden ook. Ik dacht: ik koop een Japanse Harley, een Suzuki Intruder. Maar net zoals bij Mike wordt je toch niet overal voor 100% aangezien en was ik dat na een jaartje al zat.

Met dank aan Roy, die mij erop attendeerde dat er een nette Ultra Classic bij Pietersen was binnengekomen, heb ik vorig jaar deze Harley Davidson gekocht en kreeg ik het lidmaatschap van Rotterdam Chapter er gratis bij.

Er waren voor mij dus al diverse bekende gezichten bij de Chapter, maar ik ben er ook intussen achtergekomen dat er ook nog eens aangetrouwde familie lid is. Na een half jaartje lid te zijn, merk ik wel dat het één grote gezellige familie is, waar je snel in wordt opgenomen.

In mijn verleden was ik aangesloten bij een jeugdvereniging, als lid en als leiding. Daardoor weet ik dus e.e.a. over het reilen en zeilen binnen een vereniging.

Op naar het mooie weer …..

Met vriendelijke groet, Erik

Vorig Artikel

Columnist Ultra Rinus – Waar ben ik aan begonnen

Volgend Artikel

Slimme Motorhelm met camera

Dit zal je ook interesseren