Columnist Ultra Rinus : Waar ben ik aan begonnen

Auteur Share:
Ultra Rinus

Columnist Ultra Rinus : Waar ben ik aan begonnen

Sorry!! Het is alweer een paar maanden geleden, dat jullie wat van mij hoorde. Ook ik als schrijver moet met mij even in retraite terug trekken om weer wat inspiratie op te doen voor het schrijven van dit proza.

De reden weten jullie, mijn wijfie moest gereviseerd worden.  Nee, nee, geen transgender, maar er moest iets uit en wat er aan.

En na de revisie loopt ze weer als een naaimachine “ what is in de name “!

Verbouw object “Goldwing”

Na de uitputtende reis naar Normandië heb ik de stalen ros een beetje achter in de stal gezet, en mij ontfermt over mijn, nu ga ik een vuil woord zeggen, Goldwing mijn tweede verbouw object.
De GL 1000 uit 1978 ben ik aan het opbouwen met spullen van Harley’s die ik in de loop der jaren hebt verzameld.

Natuurlijk hoeven jullie het niet mooi te vinden, maar het jullie met deze motor fucken geeft mij zoveel voldoening alleen daarvoor zal ik de clubmiddagen voortaan met deze motor bezoeken en pontificaal voor het clubhuis parkeren. Lekker puhhhh!

Helaas konden Ingrid en ik de club de laatste tijd niet bezoeken door eerder genoemde verbouwing. Op facebook was te lezen dat de rit “Rotterdam by Night” geslaagd was.

Barbecue Rotterdam Chapter

Waar we wel bij waren was de bbq €12,50 betalen en €20,00 eten.
Lekker, lekker veel en lekker klaar gemaakt. Koof was de DJ en bracht 2 vrienden mee en wat reden zij?
Jawel hoor, een Honda, jullie begrijpen dat mijn avond niet meer kapot kon. Want als gediscrimineerde minderheid zoek je toch steun bij elkaar. Of het nu kwam door haar mooie rokje of zijn mooie camera, het klikte gelijk.

Toch zou ik hun adviseren om er een HARLEY bij te kopen. Niet om op te rijden, want dat doen de meeste clubleden toch ook niet. Maar om legaal ons clublogo te dragen, contributie te betalen en trots lid te zijn van onze mooie club.

Rij en Honda voorzichtig,

Ultra Rinus

Vorig Artikel

Open House -weekend op 30/09 en 1/10 bij Harley Davidson Rotterdam

Volgend Artikel

Video Impressie – Braborit 2017

Dit zal je ook interesseren