Fotoverslag Nieuwjaarsreceptie 2018

Auteur Share:

Foto verslag nieuwjaarsreceptie

In Januari 2018 was de traditionele Rotterdam Chapter nieuwjaarsreceptie, waar de leden onder het genot van een drankje en een hapje het inmiddels vorige jaar nog eens bespraken en natuurlijk weer plannen doornamen voor het nieuwe Harley Davidson seizoen waar reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Ook dit jaar zijn de enthousiaste mensen van het activiteiten comité  weer druk in de weer om nieuwe ritten, leuke uitstapjes en bijeenkomsten te organiseren.

Rijd je zelf ook Harley en wil je een gezellige avond of rit meemaken met andere Harley Davidson rijders  ? Kom dan gerust eens geheel vrijblijvend een avond langs, en….wil je lid worden van onze gezellige club? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.

Hou de website in de gaten, want zodra alle plannen in detail zijn uitgewerkt wordt de AGENDA weer volledig gevuld, met te gekke evenementen.

Vorig Artikel

26 januari 2018 : Algemene Ledenvergadering

Volgend Artikel

Laatste Rotterdam Chapteravond met Oliebollen

Dit zal je ook interesseren