Fotoverslag : Verhuizing van het Chapter Home

Auteur Share:

Fotoverslag : Verhuizing Chapterhome

De Verhuizing

Deze maand was het eindelijk zover, helaas moesten we het oude Chapterhome verlaten, en moest ‘de boel’ weer in originele staat worden achtergelaten , zoals dat gebruikelijk is. De bar is afgebroken, verlichting, harley logo’s, afijn….alles moest op transport naar onze nieuwe stek in Lombardijen. En wat zijn we blij met de prachtige nieuwe ruimte waar onder het motto vele handen maken licht werk al snel is begonnen met de opbouw. Eerst werd de bar weer opgebouwd…ja ehh duhhh…. ­čÖé …en toen is ons nieuwe onderkomen weer in de traditionele harley kleuren zwart en oranje geschilderd. Netten zijn opgehangen, beamer, de spiegelbol…….koelkasten zijn aangesloten, afijn alles kreeg weer een plekje. Op dit moment zijn we weer hard op weg en na een tijd van onzekerheid over een nieuw onderkomen kunnen we nu gerust zeggen dat we er gewoon op vooruit zijn gegaan….want wat is het weer ouderwets gezellig ….maar nu op de wendeldijk….

Dus…… gek op harley’s , gezelligheid, koffie? ………..Kom dan snel een keer een bakkie doen !…

Vorig Artikel

Fotoverslag : Paasklaverjassen

Volgend Artikel

Zondag 25 Maart 2018 : Openingsrit

Dit zal je ook interesseren