De open ridout : Harley Davidson bollenrit

Auteur Share:

De Harley Davidson bollenrit

De Harley Davidson Bollenrit

Op zaterdag 14 April is door de roadcaptain’s van Rotterdam Chapter de Harley Davidson bollenrit georganiseerd. Een prachtige open ride out (dus ook voor niet leden) die ons voerde langs de prachtig in bloei staande bollenstreken in Lisse en omgeving.  Na een geweldige rit door de bollenstreken met een redelijk groot gezelschap, gingen de prachtige chrome ronkende motoren  richting een gezellig restaurant voor het bekende 12 uurtje.

Er was nog enige consternatie nadat “iemand” (uiteraard zonder kwade bedoelingen) was vergeten een broodje kroket af te rekenen.  Maar toen dat was opgelost ging het gezelschap richting clubhuis voor de after borrel…..

Vorig Artikel

De Rotterdam Chapter Ballenmiddag

Volgend Artikel

Fotoverslag : De eerste chapter clubavond

Dit zal je ook interesseren