Fotoverslag : De eerste chapter clubavond

Auteur Share:

De eerste Chapter Avond in het nieuwe clubhuis

De eerste Chapter clubavond

De clubavond van het Rotterdam Chapter in het nieuwe clubhuis aan de Wendeldijk 25 te Lombardijen, was een groot succes. immers de koelkasten, de muziek en de frituur waren aangesloten en echt heel erg veel meer hebben we dan eigenlijk niet nodig ­čśë

Als met al een gezellige avond, waarin veel idee├źn, tips en trucs zijn uitgewisseld over de juiste bandenspanning tot en met de komende ritten. Heel Harley beminnend Rotterdam kan zich weer gaan voorbereiden op een prachtig nieuw seizoen. Bijgaand een foto verslag van onze eerste avond…

Vorig Artikel

De open ridout : Harley Davidson bollenrit

Volgend Artikel

Fotoverslag: Openingsrit Voorne-Putten

Dit zal je ook interesseren