Fotoverslag : Rotterdam by Night

Auteur Share:

Vrijdag 24 augustus was het weer de avond van Rotterdam by Night.

Na wat gespeculeer over het weer op onze facebook site of het wel droog zou blijven, hebben de Road Captains toch besloten om te gaan rijden. Zij hebben blijkbaar wel een goede weer-app op hun te smartphone!!

Tot 19.45 uur kon er verzameld worden bij het Chapterhome. Druppelsgewijs kwamen er toch wat leden en niet-leden op de Harley aan. Net voordat Paul en John hun babbel wilde gaan maken kwamen er nog
6 leden van DLHDC uit Eindhoven aan. Erg leuk dat zij er weer bij waren. Uiteindelijk hebben Paul en John hun praatje gedaan en zijn wij om 20.00 uur vertrokken met zo’n 20 motoren.

Het was weer een leuke rit langs plekjes in Rotterdam.
Langs het Feyenoord stadion over de Koninginnebrug naar het Noordereiland.
Via de Willemsbrug met mooi uitzicht over de Maas en de Skyline van Rotterdam, onder de Kubuswoningen door richting het Kralingsebos.

Daarna stukje Crooswijk richting Schiebroek om zo uiteindelijk langs The Hague Airport (wat bij de echte Rotterdammers nog steeds Zestienhoven wordt genoemd) te rijden.

Daar nam Ed even het stokje over van John en Paul.
Ed zijn familie woont er al vanaf de opbouw van het nooddorp bij Zestienhoven.
Dus reden wij door de straat waar zij nog wonen en er werden leuke foto’s gemaakt van de motoren die langs reden, ze vonden het fantastisch!

Overschie weer achterlatend reden wij richting onze eind bestemming:de Ballentent op de Parkkade met mooi uitzicht op de SS Rotterdam.

Met gezellige Hollandse muziek en een drankje is er nog even na gepraat over deze mooie, leuke en bovenal een droge rit door ons Rotterdam.

Dank je wel Road Captains voor het leiden van de groep. Iedereen die aanwezig was jullie ook bedankt!!

Ik zeg tot volgend jaar maar weer en natuurlijk hopen wij dan op een grote opkomst.

Jacqueline

Vorig Artikel

Fotoverslag : Oktober Bierfest

Volgend Artikel

Rotterdam by Night : Vrijdag 24 Augustus 2018

Dit zal je ook interesseren