Columnist Ultra Rinus : Waar ben ik aan begonnen

Auteur Share:

Waar ben ik aan begonnen !!

Deze maand niet veel gebeurd of toch wel ? We hebben ons gestort op het fenomeen dat dirndl heet. 

Ik hoef jullie niet uit te leggen wat dat is, iedere vent van onze club heeft al 10 keer tegen zijn vrouw, vriendin, of wat dan ook moeten zeggen,” ja schat het staat je beeldig”. Maar stiekem denk je : ik hoop dat bij die andere mutsen de borsten er verder uithangen, laten we eerlijk wezen!! 

Weiss wursten

In huizen van Rij hetzelfde bij de Lidl gekeken , geprobeerd van onze Duitse schoonzus te lenen, maar zat te strak “wat is het probleem” ? Dusss via internet bij een specialist besteld, moest weer dat borduurseltje hebben, hoedje erbij en nagels bij de nagelstudio in kleur gezet. Ook ik werd als een debiele Heinrich opgetuigd. Een snelle rekensom leerde mij dat deze avond me twee ruggen gaat kosten. Maar we zijn nog niet klaar want op zo een avond drink je niet alleen bier, er moet ook op traditionele wijze gegeten worden. Dus kreeg ik de opdracht om bij de Lidl in Duitsland weiss wursten te gaan halen.

Nu kan je met een tankwagen slecht parkeren bij de Lidl, dus bij Hexion Duisburg, ja je geloofd het niet, een fahrad geleend. Een Batavus… ik nog gekeken of er geen kleben van een Hollandse fietsenwinkel op zat. Dus ik uber die strasse ohne Helm naar de Lidl Einkauf Zentrum. Aber helaas eine woche te vroeg. Heb ik weer. De fiets heb ik bij terug keer weer netjes ingeleverd want om nu gelijk als een 100% Duitser door het leven te gaan…Das Wohl ich Überhaupt nicht. Nu had Fraulein van Rij een ander oplossing, Bruder Roy werd eingezetz. Die moest het versuchen bij de Sligro dat ging ook niet ohne problemen. Die wursten waren nicht mehr im Lager …dus Leuten! De pretzels liep beter gewoon besteld bij de Lidl in Schiedam. Eigenlijk wel leuk hé om zulke dingen te doen van motorrijden word je zo moe van, want zuipen en worsten eten kan je veel langer volhouden. Dus ik stel voor de naam van de club te veranderen in Bier und Wurst Verrein Rotterdam. 

Van de maand al weer de Surinaamse avond, ik hoop dat we ons niet hoeven te verkleden anders gaat het echt in de papieren lopen en ons zwart schminken niet doen!! Krijgen we op 5 december al genoeg gezeik mee. 

Dus op naar de Surinaamse avond. 

Harleyr……son 

Vorig Artikel

Zaterdag 10 november : Glühwein & kerstmarkt

Volgend Artikel

Fotoverslag : Oktober Bierfest

Dit zal je ook interesseren