Nieuw: KessTech Drags instelbare dragpipes

Auteur Share:

Het gevoel wanneer je op je motor zit en één wordt met je motor. Grenzeloos, vrij, met niemand rekening hoeven houden. Het gevoel van pure vrijheid op twee wielen. Helaas wordt dit gevoel tegenwoordig steeds zeldzamer. En dat is heel erg jammer, want dat is precies wat motorrijden voor ons is. Hetgeen dat ons tot motorrijders heeft gemaakt. We willen dat gevoel opnieuw! En we krijgen het terug! Het gevoel uit de goede oude tijd. Vintage, retro, old school. Dat is precies waar we nu vandaag mee gaan beginnen! En met de coolste uitlaten die we ooit hebben gemaakt. Als het zelfs niet al het coolste regelbare uitlaatsysteem op de markt is. 

Wereldprimeur: KessTech Drags – de eerste en enige verstelbare drag pipes op de markt, die 100% volledig legaal zijn, en voldoen aan EURO4 norm! Met de Drags hebben we het ontwerp van de goede oude tijd gecombineerd met de nieuwste technologie. Een authentiek, eenvoudig ontwerp met een warm, zacht, absoluut perfect Harley-geluid en indien gewenst volkomen stil als u het uzelf en uw omgevinggemakkelijk wilt maken. 

Het complete Drags-systeem is beschikbaar voor bijna alle Softail-modellen MY18 voor EUR € 2772,27 (ex. btw). Drags kunnen nu worden besteld. Voor de Breakout en Fatboy MY 2018 zal Drags beschikbaar zijn. De andere softail modellen evenals de 2019 modellen zullen daarna beschikbaar komen. Alle Drags hebben 2 sound modi (On en Off).

Bron : cruise.nl

Vorig Artikel

Video-verslag 2018

Volgend Artikel

Fotoverslag : Nieuwjaarsreceptie 2019

Dit zal je ook interesseren