Agenda Rotterdam Chapter

Auteur Share:

Wist je al dat je heel eenvoudig alle komende evenementen die door Rotterdam Chapter worden georganiseerd in je eigen privé agenda kunt zetten? Klik op de AGENDA in het menu, klik op het event wat je zeker niet wilt missen, klik op de knop LEES VERDER rechts onderaan de pagina, en klik dan op de knop “Voeg toe aan kalender”. Afhankelijk welke kalender je gebruikt selecteer je Apple of Outlook en dan op “KIEZEN”.

Het evenement staat nu in je eigen agenda, het grote voordeel is dat je nu geen evenement meer mist. Ook kun je je eigen privé agenda zo instellen dat je automatisch een reminder krijgt 1 of 2 dagen voor het evenement. (hiervoor verwijzen we je naar de instellingen van Outlook of Apple)

Klik op de website in de zwarte balk op HELP als je meer informatie wilt over andere handige functies van de website.

Vorig Artikel

Fotoverslag : Whisky Proeverij

Volgend Artikel

Harley met verlengsnoer ?

Dit zal je ook interesseren