Harley met verlengsnoer ?

Auteur Share:

Februari 2019 : Harley-Davidson brengt “elektrische” opwinding naar de internationale autosalon van Genève

De volledig elektrische LiveWire – die in 3.5 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur gaat – is te koop voor 26.218 euro (29.799 dollar) en vanaf nu te reserveren. 

Harley-Davidson wil graag toonaangevend zijn in dit aankomende productsegment. Volgende week verschijnt het model op de Geneva International Motor Show in Genève, Zwitserland.

Op 5 maart deelt Harley-Davidson zijn volgende stappen in de elektrificatie van tweewielers, inclusief meer informatie over zijn eerste elektrische motorfiets, de LiveWire….zie foto

Toen Harley-Davidson in 1903 startte, was het niet de eerste motorfiets, maar meer dan 115 jaar later is Harley-Davidson er nog steeds, en hoe ! De liveWire moet opklimmen om leiding te gaan geven aan het volgende hoofdstuk van het bedrijf en wellicht de gehele industrie.

Harley-Davidson zich nu op hoogwaardige elektrische voertuigen en het leveren aan het meest uitgebreide netwerk van motordealers.

Dus…. de CV ketel eruit, we moeten een warmte pomp, GAS fornuis eruit we gaan op halogeen koken, Harley eruit….ehh…..nou…doe nog maar even niet……we moeten eerst nog wat zonnepanelen en stoppenkasten installeren aan de wendeldijk….tot die tijd snorren we gewoon lekker door op euro 95….ehh onee … E10 heet dat goedje tegenwoordig…..pffff ….teveel verandering mensen… 😉

Vorig Artikel

Agenda Rotterdam Chapter

Volgend Artikel

Whisky Proeverij is bijna vol

Dit zal je ook interesseren