De Voorjaars-rit : 13 April as

Auteur Share:

Zaterdag 13 april a.s. wordt de Voorjaars-rit georganiseerd. Onze Road captains Rene en Stefan hebben voor de voorjaars-rit weer een prachtige route uitgezet. Als leden van Rotterdam Chapter kunnen wij hierdoor weer genieten van datgene waar we al maanden naar hebben uitgekeken. Dus haal je Harley onder de hoes vandaan, berg de druppellader op, poets je bike eens lekker op, en we gaan er weer een prachtige en vooral gezellige rit van maken. Klik HIER voor de vertrektijden en details. En nu allemaal maar hopen op een mooie, en zonnige dag. Klik op de buienradar om op de hoogte te blijven van het weer, maar ook door een kleine bui laten we ons niet tegenhouden natuurlijk ­čÖé

Vorig Artikel

Fotoverslag : Openingsavond met De Hammends

Volgend Artikel

Openingsrit 2019 !

Dit zal je ook interesseren