Fotoverslag : Openingsrit 2019

Auteur Share:

De openingsrit : Op zaterdag was het schitterend mooi weer, helaas een dag later, dag van de rit keek ik naar buiten en was het wegdek nat. Gelukkig is het de rest van de dag droog gebleven al was de temperatuur best fris. Zodra het zonnetje zich liet zien werd het gelijk wat aangenamer. 

Op zaterdag vernamen we via FB dat MacDonald Barendrecht, het verzamelpunt van deze rit, niet open was i.v.m. verbouwing. Geen idee waar we ze zouden treffen, maar we zagen al heel gauw 2 mannen, Stefan en John, staan te zwaaien halverwege richting de Kentucky Fried Chicken, die wel open was. 

En konden we iets na 12.00 uur daar vandaan vertrekken, met 21 motoren en 25 personen voor een mooie rit o.l.v. Paul en John. 

De rit bracht ons geheel binnendoor via Barendrecht, Rhoon, Hoogvliet, Spijkenisse, Hellevoetsluis naar de binnenstad van Brielle waar we bij Restaurant Chez André getrakteerd werden door de Chapter op een kop koffie met gebak naar keuze. 

En dat lieten wij ons goed smaken!! 

Na deze koffiepauze vervolgde we de rit. 

Eerst even dwars door het vakantiedorp Kruininger Gors, daarna langs het Brielse Meer tot we eigenlijk niet verder konden en moesten keren. 

Op dit punt hebben wij de rit verlaten. En zijn wij via de Thomassentunnel naar A15 richting huis gereden. Dit was voor ons de eerste rit, en zeker na de ziekte van Stach, stapte hij toch wat onzeker op zijn motor. 

Maar alles is goed gegaan en zijn zelfvertrouwen steeg bij elke kilometer….   

We hebben genoten van deze rit, langs weilanden en dijken, de natuur in en zien hoe alles groeit en bloeit, de lammetjes zien dartelen en weer wat paarden wakker geschud. 

 

Vorig Artikel

Fotoverslag : Zaterdag 13 April Voorjaarsrit

Volgend Artikel

Fotoverslag : Openingsavond met De Hammends

Dit zal je ook interesseren