Chapter Weekend Drenthe

Auteur Share:

In het weekend van 24 tot en met 26 Mei is het Chapter Weekend geweest in Drenthe. Om precies te zijn in Hotel Witteveen in het gelijknamige plaatsje hebben circa 25 leden van Rotterdam Chapter een geweldig weekend gehad. Met alleen maar mooi weer en prachtige ritten. Het hotel heeft een heerlijke diner en een uitstekende barbecue geregeld. En met dan ook nog eens een all inclusieve drankenpakket was er voldoende in huis om het weekend wel uit te zingen. Een enorme dank gaat uit naar de gehele organisatie, zoals onder andere Jaqueline en Ingrid en de road captains John en Paul, en ad-interim Erik is het een fantastisch weekend geweest. Wij gaan alle foto’s en filmpjes verzamelen en deze zullen binnenkort op de website staan. Hierdoor kunnen ook de thuisblijvers een beetje meegenieten, en natuurlijk zich voor volgend jaar aanmelden 🙂 iedereen erg bedankt voor dit perfecte weekend.

Vorig Artikel

Fotoverslag : Kassen en Duinen Rit

Volgend Artikel

Fotoverslag : Zaterdag 13 April Voorjaarsrit

Dit zal je ook interesseren