Fotoverslag : Kassen en Duinen Rit

Author: Geen reacties Share:

Gelukkig, de weergoden waren ons deze keer goed gezind en het werd ook al voor het vertrek steeds warmer. 

We vertrokken dit keer vanaf de Burger King aan de rand van Vlaardingen met bijna 30 motoren.  Leo was onze voorrijder en leidde de motorsliert via de Broekpolder al secundair rijdend aan de rijksweg naar het Westland waar we al gauw de kassen aan beide zijde van de weg konden aanschouwen. 

Al doorrijdend kwamen we bij de stormvloedkering “Maeslantkering” bij Hoek van Holland. 

Daar zijn we even gestopt op een hooggelegen punt met een schitterend uitzicht over dit bouwwerk. 

Na dit indrukwekkende intermezzo vervolgde we weer de route via ’s Gravenzande, Monster richting Kijkduin waar we de lunch gebruikte aan de boulevard van Kijkduin bij “Restaurant Hudson”.

Lekker gegeten, snelle bediening zeker als je met een grote groep onaangekondigd langs komt, een echte aanrader. 

Na onze buiken gevuld te hebben even een kijkje genomen aan de zee en ja hoor, daar waren de duinen!!  Nou ja, duintjes…..  

Weer heerlijk binnendoor via Wateringen, richting Delft, de Zwethkade overgestoken, richting Maassluis/Maasland, maar dan bij Schipluiden afgeslagen, even moeten wachten doordat een ”bruggetje” open stond. 

Na Schipluiden kom je in een rust van landerijen waar de koeien en schapen op hun gemakkie grazen waar wij dan met veel herrie die rust komen verstoren. 

Na nog een smal landweggetje, de Woudweg, ingeslagen te zijn komen we uiteindelijk aan in Schiedam wat ons eindpunt blijkt te zijn.  Bij de Tango namen we afscheid.

Dank je wel Road Captains:  Leo, Paul, John, René en Rob.

Het was een mooie rit!!           

Previous Article

Ballen Rit

Next Article

Chapter Weekend Drenthe

Dan zal je dit ook leuk vinden