De Bekentenis

Auteur Share:

Wroeging  of schuldgevoel  er is een boek van Peter R de Vries dat over criminaliteit gaat en heet “ alleen huilebalken hebben spijt”.  Binnen onze club is er een criminele groep werkzaam, deze groep was vooral actief tijdens het clubweekend in Witteveen.  Op de tweede avond werd er een pub quiz gehouden. De wijze waarop de vragen gesteld werden deed deze groep sterk denken aan de eerdere ondervragingen die zij moesten ondergaan op het hoofdbureau van politie of gerechtshoven.  De vergelijkingen  met personen uit de onderwereld moeten jullie zien als volgt: leider J. van D…. (Willem Holleeder)  E.v.H  (Cor van Hout} R.v.V (Dino Surel) de Ouwe W…(Stanley Hilles)  A.B en J.v.D.. het duo Spik en Span (Mirremeth en Sam Klepper) en de boekhouder van de onderwereld R.v.R  (Willem Enstra) het is maar om een beeld te krijgen van deze groep.

De ondervraging :

Bij de ondervraging tijdens deze avond vond de groep dat de gestelde vragen hun in problemen kon brengen. En ook vond men dat zo hun prestige ter discussie kon brengen. Om hun positie veilig te stellen gaf de leider de opdracht aan E.v.H (Cor van Hout) om het bewijs materiaal na iedere sessie zo vaak te laten wisselen, dat het uiteindelijk weer binnen de groep kwam. Hiermee kon de boekhouder  R.v.R (Willem Enstra) het proces-verbaal zo manipuleren dat er een bevredigend resultaat werd verkregen.

Het wissen van de sporen werd door het duo Spik en Span gedaan. En de Ouwe zorgde voor een rook gordijn door zich op te stellen als een demente bejaarde.  Bendelid R.v.V (Dino Surel) gebruikte zijn handcomputer om het één en ander te checken.

Spijt heeft de groep niet, jullie zijn gewaarschuwd onderschat de 60+ r’s niet.  We laten niet met ons sollen, door onze ervaring weten we als het niet RECHTS om gaat doen we het LINKS om, om ons doel te bereiken.

Groep de 60+ r’s

Vorig Artikel

Zaterdag 31 Augustus BBQ

Volgend Artikel

Kastelen Rit

Dit zal je ook interesseren