Fotoverslag : Weekend Ride Out Witteveen

Auteur Share:

CHAPTERWEEKEND 24 t/m 26 mei

Vrijdag 24 Mei was het dan eindelijk zo ver, het jaarlijkse Chapterweekend.

Dit keer hebben Ingrid en Jacqueline gekozen voor een weekend in Nederland. Het werd hotel Witte Veen in Witte Veen.

Het verzamel punt was in de Meern. Vanaf daar reden wij om 10.00 weg met 16 motoren en 2 auto’s richting Witteveen.
Via mooie plaatsjes kwamen wij aan op ons lunch adres in Uchelen. Heerlijk zittend in het zonnetje hebben wij genoten van de maaltijd.

Daarna weer verder gereden door mooie landerijen om vervolgens aan te komen in Ommen bij La Caluña. Daar hebben wij even wat gedronken en zijn toen verder gereden naar Witteveen. Rinus en Ingrid waren daar inmiddels al en Ingrid deelde de sleutels uit.

Het was inmiddels al 16.00 uur dus tijd voor een drankje.
Of het zo moest zijn, het weer was ons goed gezind, de zon scheen nog steeds dus heerlijk genieten. Daarna genoten van een 3-gangen menu. Later in de avond arriveerden Elsbeth en Cloudia ook nog die op eigen gelegenheid naar Witteveen zijn gekomen. De groep was compleet het werd nog een gezellige avond. Langzaam aan ging éénieder naar de kamer want de volgende ochtend stond er weer een nieuw programma klaar.

Zaterdag ochtend eerst met zijn allen aan het ontbijt.
Rond 10.00 arriveerden Koos en José, zij wonen in de buurt dus wilden voor ons wel een mooie rit uitzetten. Het was een beetje fris maar verder prima weer om te rijden. Via mooie kleine dorpjes en uitgestrekte weilanden kwamen wij op ons lunch adres aan. Gevestigd in een oude gevangenis in Veenhuizen. (zou dit bewust gekozen zijn, hihihi) Iedereen heeft genoten van de lunch en met een volle buik weer terug op de motor voor het volgende stuk.

Wij gingen richting Westerbork waar een deel van ons naar het Museum en Kamp Westerbork is geweest. Dit was heel indrukwekkend voor ons allemaal. De rest is met Koos en José naar het hotel gereden en hebben daar op terras van een hapje en drankje genoten. Toen ook de groep van Westerbork waren aangekomen in het hotel en zich opgefrist hadden hebben wij ons naar de achtertuin begeven. Daar hebben wij genoten van een BBQ waar dit keer ieder voor zich zijn eigen vlees moest bereiden. Hier en daar werd er wel wat van elkaar gepikt van de BBQ. Daarna genietend in het avond zonnetje een ijsje gegeten.

Roy en Paul hadden een Pub Quiz bedacht voor ons.
In het hotel was ook een familie uit de Achterhoek aanwezig, dus Ingrid had gevraagd of zij mee wilde doen.

Het werd een gezellige avond met leuke teams:

Angels
Softies
Homo’s
Team Achterhoek Jacqueline 
(alleen)

De winnaars waren de Sixties, Poedelprijs was voor Jacqueline: een date met Roy en Paul. Moet nog geregeld worden!!!

Het werd nog een lange gezellige avond en helaas ook weer bijna het einde van het weekend.
Zondag weer vroeg uit de veren, want om 10.30 na het ontbijt zouden wij weer richting Rotterdam gaan.

Na een klein pech momentje van Patricia zijn wij uiteindelijk richting huis vertrokken. Nog even tussendoor een kleine stop gedaan om even de benen te strekken en de innerlijke mens te verwennen. Uiteindelijk zijn wij allemaal veilig weer thuis aangekomen en zijn wij met een deel van de groep s ‘avonds nog sushi gaan eten.

Wij kunnen terug kijken op een Super leuk weekend.
Met dank aan Ingrid, Paul, Roy, Koos, José en natuurlijk iedereen die mee is gegaan. Mede door jullie was dit weer erg geslaagd.
Op naar Chapter weekend 2020 !!!

Groetjes Jacqueline

Vorig Artikel

Fotoverslag : Kastelenrit

Volgend Artikel

Zaterdag 31 Augustus BBQ

Dit zal je ook interesseren