Fotoverslag : Dealer-rit

Auteur Share:

De hele week al de vraag gesteld, gaan we nu dan eindelijk weer een rit rijden? Gepland voor vandaag de dealer rit naar Heteren. Vanaf ons Chapterhome zo’n 220 km.  Dus pittig, al ingekort en 25 km van de 245 km, afgesnoept. Maar de weergoden, zouden deze ons dit keer gezind zijn?

Om 8.30 uur met Aad en Paul naar het Chapterhome. Dit met een lichte regenbui. Aldaar aangekomen waren we verrast door enige aanwezige stalen rossen. Hun berijders hadden deze naar de Wendeldijk gestuurd. En ja hoor, 15 stalen rossen en hun berijders vonden de weg naar ons Chapterhome. Verrast en verheugd waren wij, zelfs na uitleg van een gewaardeerd lid van schuilen in de loopgraven, wel of niet meegaan?Na de koffie verzorgd door Nico en Roy en de uitleg waar naar toe, koffiebreak, de lunch en het bezoek aan ….

Big Rivers,  de Harley dealer in Heteren, bestegen wij onze bikes. 15 Kerels en 1 vrouw koesterden het gebulder. Gelukkig geen gebulder van de donker samengesmolten wolken boven ons!! Een heerlijke rit, met af en toe een paar regendruppels, die onze pret niet konden drukken, naar de koffiestop  in Schoonrewoerd bij Eetcafé de Zwaan. 

Na het bruine vocht tot ons te hebben genomen, hebben wij onze koers voortgezet naar “Pannenkoekboerderij aan de Linge” te Hemmen. Hier hebben wij een echt heerlijke luxe lunch mogen genieten. Inclusief koffie/thee en 2 consumpties, de € 15,00 meer dan waard. Een aanrader in een leuke sfeer !! De heerlijkheden werden geserveerd in een rustig tempo. 1,5 uur was eigenlijk niet onze planning, maar ja zomaar weglopen voor al dat lekkers??

Vanuit Hemmen was het nog een kwartier rijden naar Heteren. Nette dealer waarbij toch nog wat euro’s werden uitgegeven. Na de groepsfoto zijn een aantal van de leden afgehaakt, was van te voren besproken en richting Rotterdam gegaan. Met 12 bikes de rit weer opgepakt, zo’n 35 km voor het einde van de rit wisten wij dat 2 leden een kortere rit zouden gaan rijden richting het Chapterhome. Doch nog 4 leden sloten hierbij aan zonder enige communicatie.

Woh, we stonden met 2 voorrijders en 2 sluitrijders en 2 leden ineens met z’n zessen, alle verbanden van homogeniteit waren verbroken. Uit het veld geslagen, maar niet knock out, hebben wij de rit uitgereden. Communiceren in deze is echt belangrijk en geeft de verantwoordelijken voor deze rit inzicht, info en waardering. De ritten zijn voor ons allemaal belangrijk.

Al met al een mooie rit, een ieder heeft zich keurig netjes aan de omstandigheden, nat en glibberig wegdek en enige paarden met berijders op de weg, gehouden.

Dank voor het meerijden en tot de volgende rit

De Road captains:  Aad, Leo, Rob en John

Vorig Artikel

Fotoverslag : Puzzel rit

Volgend Artikel

Fotoverslag : Kastelenrit

Dit zal je ook interesseren