Fotoverslag : Puzzel rit

Auteur Share:

Alles zat mee op zondag 21 juli, het weer, de opkomst van 23 enthousiaste puzzelaars die vanaf 13.00 uur het pad werden opgestuurd. Vooraf kregen ze uitleg van Leo. In het Chapterhome hingen 6 foto’s van locaties in Rotterdam: Ahoy, de Kuip, Blijdorp, Euromast, CS, Feyenoord.

De deelnemers moesten zelf een zo kort mogelijke route rijden naar deze locaties. Bij aankomst een selfie maken en deze via Whatsapp doorzenden naar Leo. Bij de 2de locatie ontvingen de puzzelaars nog een foto van een andere locatie, die ze moesten zoeken, dan mochten ze een van de andere foto’s laten vallen. Ook ontvingen ze van Leo een aantal “interessante” cq onmogelijke vragen via de whatsapp.

Na vertrek van de deelnemers had Leo het onwijs druk met zijn telefoon om alle puzzelaars te beantwoorden, selfies in ontvangst te nemen en versturen van de vragen.
Van lieverlee keerde de deelnemers weer terug naar het Chapterhome.

Net voor 15.30 uur kwam gelukkig de laatste binnen en kon Leo gaan rekenen en tellen om zodoende de prijzen te kunnen uitreiken. De 1ste prijs werd dit jaar wederom gewonnen door Elise & Eric, 2e prijs Monique & Paul en 3e prijs was voor Arie op zijn Buell. De prijs voor de minst goede vragen ging naar Jolanda & Erik
en de meest gerede kilometers was een gedeelde prijs: Patricia & Roy en Yvonne & Sjaak. De snoeppot werd gewonnen door Ed & Jacqueline.

En zo was het toch weer een gezellig zondagmiddag !!

Vorig Artikel

Fotoverslag : Braborit

Volgend Artikel

Fotoverslag : Dealer-rit

Dit zal je ook interesseren