Fotoverslag : Rotterdam by Night

Auteur Share:

We hebben het dit jaar echt getroffen! Het was een heerlijke zwoele avond, wat willen we nog meer.

Alleen onze motoren, die hadden het echt te verduren, bij de vele stoplichten en stapvoets rijden werden ze wel kokend heet, daarbij ook onze benen en andere lichaams onderdelen.  

De RC Paul en René namen ons mee over de Marathon route, niet te voet maar uiteraard met de motor. 

De Open Ride Out met een opkomst van zo’n 50 motoren leiden ons door diverse straten en pleinen van Rotterdam, sommige bekend maar ook onbekende straten tegen gekomen; 

Door de Slinge, langs winkelcentrum Zuidplein en Ahoy, achterlangs Zuidplein om dan richting de Dorpsstraat te rijden, boven langs de Maastunnel naar de Erasmusbrug. Daarover heen gereden met zowel links als rechts de welbekende uitzichten over de Nieuwe Maas: Willemsbrug, Tropicana en aan de andere kant de Cruise Terminal Rotterdam waar de MSC Preziosa afgemeerd lag.  

Rechtdoor de Coolsingel in, linksaf door de Witte de Witstraat met aan beide zijden terrassen die allemaal bomvol zaten. Wat hadden we een bekijks…  verder via Eendrachtsplein, Blaak, onder de Kubuswoningen richting Kralingen, Crooswijk etc.  

Het werd van schemerig tot bijna donker had ik toch moeite om me te orienteren, waar zijn we nu dan, borden gaven aan richting centrum… toen de ook overvolle terrasjes op Mariniersweg, pfff bekend terrein!

En zo reden we op het Hofplein, waar de fontein er weer gekleurd bijstond, weer de Coolsingel op, maar deze keer van de andere kant!!  Over de Coolsingel rijdend was het een mooi gezicht al verlichte winkels en gebouwen, maar het was echt afzien met de vele stoplichten, drukte en de warmte. 

Stapvoets doorrijdend om voor de 2e keer over de Erasmusbrug te gaan naar de Kop van Zuid, waar er even een rustpauze werd gehouden. Een verademing om even af te stappen en je benen te strekken. Menigeen had een natte rug, dan niet te spreken over de natte helm op je hoofd.

Paul en René bedankt voor de route en ook alle andere Road Captains die ons de rit veilig hebben begeleid. 

Reactie Rob Smits via FB:

Bedankt voor deze geweldige Ride Out, en perfecte organisatie …. “Rotterdam By Night ”  Kort gezegd voor de mannen onder ons “De Warme BallenRit” hahaha… We hebben genoten, het was Top!! En er werd nog lang nagepraat in Rotterdam, menige brommert staat nu nog na te dampen👍😅💧🏍💦💦💨💨

Vorig Artikel

Fotoverslag : Bijna Eindhoven rit

Volgend Artikel

Fotoverslag : Braborit

Dit zal je ook interesseren