Fotoverslag : Rotterdam Chapter Darts Cup

Auteur Share:

Vrijdag  27 oktober The Rotterdam Chapter Darts Cup”

Alweer de laatste avond van de maand september, voor ons betekend dat de Chapter Avond, met “The Rotterdam Chapter Darts Cup”.  Dit jaar voor de 8ste keer gehouden !! 

Met het slechte weer en de vele toestanden, files door aanrijdingen/opbrekingen e.d.,  op de weg kwam de wedstrijd wat later op gang. 

Uiteindelijk zouden Ed, Erik, Jacqueline, Ron, Robin, Roy en Stach de strijd aan gaan. Oeps, is een oneven aantal, maar gelukkig kwam Louis nog even langs en was zo sportief, ook al wist hij niets van de spelregels, om als 8e persoon mee te spelen. Afijn, Louis wordt even bijgespijkerd wat betreft de regels en kan de wedstrijd beginnen !!

En wat was het spannend….. de ene pijl naar de andere vloog door ons Chapterhome om op het bord terecht te komen, sommige pijlen ook weer niet, die belandde ernaast in het hout. 

Na ieder 3 rondes te hebben gespeeld was het al gauw duidelijk wie in de prijzen zouden vallen. Robin speelde tegen zijn vader Erik voor de 1e en 2e prijs, terwijl Roy en Stach de strijd aangingen voor de 3e prijs. 

De uitslag is: 1 Robin, 2 Erik, 3 Stach en 4 Roy. 

Louis, Ed en Jacqueline hadden ieder een ronde weten te winnen en deelde samen de 5-6-7e plaatst.  De poedelprijs was voor Ron, hij was de enige die geen een ronde wist te winnen. Doordat Nico eerder naar huis moest, heeft Roy de prijzen uitgereikt.

Gefeliciteerd allemaal!!

Vorig Artikel

Fotoverslag : Kouwe klauwe rit.

Volgend Artikel

Fotoverslag : Bijna Eindhoven rit

Dit zal je ook interesseren