Fotoverslag : Feestmaand markt

Author: Geen reacties Share:

Het is inmiddels alweer wintertijd en de avond worden langer, donkerder en kouder. Ook de feestdagen komen al snel dichterbij. 

Zaterdag 9 november was daarom dé middag om naast het genieten van warme chocomel met slagroom of een glas warme glühwein je ook kon shoppen voor leuke december cadeaus of gewoon iets leuks voor je zelf in een van de “kramen” van de Rotterdam Chapter “Feestmaand Markt”!

Cora met haar man van MustCee uit Tiel waren weer van de partij. Doordat zij in augustus problemen kreeg met haar hart heeft ze het assortiment moeten inkrimpen. Daarentegen had zij nog voldoende keus in aparte tassen, portemonnees en shawls. We hadden ons verheugd op het oud-hollandse snoep, vooral met die aparte vormen, maar helaas deze en de dames kleding zijn uit haar assortiment. Het gaat reuze goed met haar, even wat rustiger aan doen kan zij niet, maar dan maar met wat minder. We hopen dat zij ook de komende jaren van de partij kan zijn!!

Fabio en Ann van WOODIE GOODIE Vintage Giftshop zette ook dit jaar op, onder en achter de grote tafel weer heel veel moois neer. Niet alleen wat zij zelf hebben ingekocht maar ook diverse artikelen uit hun eigen werkplaats. Voor een persoonlijk geschenk kun je ook bij hen aankloppen. 

Denk aan iets unieks om uw relatie een geschenk of aandenken te geven: gedenktegel, gegraveerde houten onderzetters, klok met uw eigen foto van uw dierbare, pas geborene of uw bedrijfslogo.
Komt u er niet alleen uit, dan helpt WoodieGoodie u aan creatieve ideeën. www.woodiegoodie.eu  of  www.woodiegoodie.com

Ook Roy en Patricia hadden weer een tafel gevuld met eigengemaakte, uit hobby ontstaan, cadeaus. De Jack Daniels tafellamp, zeeppomp en fakkel, mooie prenten van HD motor of onderdeel. Heb je nog interesse in een van de cadeaus laat Roy of Patricia dit weten. 

Paul had een tafel direct bij de deur, gevuld met HD spullen van een motorvriend die overleden is door de ziekte ALS, zijn weduwe wilde deze spullen verkopen en daarbij heeft Paul een handje geholpen.  Vele mooie spullen: T-shirts, jassen, schoenen, tassen, zadel e.d. kregen een nieuwe eigenaar. 

Ook tijdens deze Feestmaandmarkt was er weer een loterij. Loten waren voor 1 euro te koop. De prijzen waren door de deelnemers en de Chapter gedoneerd. Aan het eind van de middag werd de trekking gedaan. Gelukkig waren allen prijswinnaars aanwezig!!

We hadden ook nog een jarige onder ons. John was weer een jaartje ouder geworden. Van harte gefeliciteerd !!  Ook Ron v.V. kwam even langs, net een week geleden geopereerd. Gaat prima, volgens hem. Geweldig, goed om hem weer te zien!! 

Tot volgend jaar!!

Previous Article

Fotoverslag Dames middag

Next Article

Fotoverslag : Kouwe klauwe rit.

Dan zal je dit ook leuk vinden