Fotoverslag : Kouwe klauwe rit.

Author: Geen reacties Share:
page10image1464188368

Op zaterdag 12 oktober stond onze laatste rit van het jaar gepland. De Kouwe Klauwen rit, met als extra hoogtepunt de erwtensoep na afloop. Verzamelen was bij McDonalds in Hoogvliet.

Ik ging er heen in een continue miezerbui. Eerlijk gezegd een beetje met het gevoel : als er geen deelnemers zijn buiten de Road Captains dan zit ik zo weer thuis, Bij aankomst in Hoogvliet zat Rinus al binnenin er warenla een paar RC’s. Even later kwamen er nog 2 deelnemers. Tenslotte zijn we om 12:00 uur met 10 motoren van start gegaan.

De rit ging via Spijkenisse en Brielle naar de 2e Maasvlakte. Onderweg over mooie dijkjes en langs Hollandse landschappen. En dit alles in regenpak. Op de Maasvlakte hadden we een koffiestop bij de Stormvogel. Daar barst het normaal gesproken van de site surfers, maar die zaten allemaal thuis bij de open haard. Na een kop koffie (sommigen een lekkernij erbij) ging de tocht verder. Altijd even een momentje van doorbijten als je uit een warm restaurant in de regen komt. De rit ging verder, langs Rockanje en Oostvoorne, wat een mooie huizen, staan daar. Vervolgens naar Heenvliet en Geervliet. Daar was het goed uitkijken op de gladde kasseienweg. Via de Vondelingenweg door Rotterdam-Zuid naar het Chapterhome.

Daar stond een behoorlijk groepje leden ons (droog) op te wachten. Uit respect voor ons die-hards waren ze nog niet aan de snert begonnen. Dit jaar was de erwtensoep door Jacqueline gemaakt. Hij was geweldig. Heerlijk en goed gevuld !! Sommigen heb ik wel 4 keer zien opscheppen. Bedankt Jacqueline, dat was het natte ritje wel waard.

Het seizoen zit erop. Ik spreek namens de RC’s als ik stel dat we toch weer leuke, mooie en gezellige ritten hebben gereden dit jaar.

Nu nog 1 keer poetsen en dan kan onze ijzeren ros de winterstalling in. De Road Captains zijn al begonnen om de ritten van volgend jaar voor te bereiden.

Groetjes, Rene.

Previous Article

Fotoverslag : Feestmaand markt

Next Article

Fotoverslag : Rotterdam Chapter Darts Cup

Dan zal je dit ook leuk vinden