Fotoverslag Dames middag

Author: Geen reacties Share:

Zaterdag 14 December stond er een Dames Middag gepland op de agenda van ons Chapter. Ingrid en Jacqueline vonden het een leuk plan om een keer Kerststukjes te maken met de dames van het Rotterdam Chapter.

Dus: Zaterdag 14 December kerststukje en een High Tea

Er ging een mail uit naar alle dames om zich in te schrijven. Het duurde even, blijkbaar moesten de dames hier lang over nadenken maar op een gegeven moment druppelde de aanmeldingen toch binnen.

Later kwam het idee om er een High Tea bij te plannen. Jacqueline had alle dames in een app gezet en er werd druk op los geappt. Soms zo erg dat het meer om de High tea ging dan over het kerststukje.

Bij binnenkomst op de bewuste dag was het even goed organiseren met alle benodigdheden voor het kerststuk. Ook was er kosten nog moeite gespaard gebleven om allemaal lekkers mee te nemen.

Heerlijke verse thee met zoete en hartige hapjes, waar wij met zijn allen van genoten hebben. Om 13.00 uur zijn wij begonnen met het fröbelwerk en om 16.00 uur was er het resultaat.  Wat een leuke creaties zijn er gemaakt!!  Bekijk ze allemaal op www.rotterdamchapter.nl

Het was een geslaagde middag. 

Previous Article

Fotoverslag : Kerstborrel

Next Article

Fotoverslag : Feestmaand markt

Dan zal je dit ook leuk vinden