Fotoverslag : Zeeuwse Gastvrijheidsrit

Author: Geen reacties Share:

De 2e rit van dit jaar, Zeeuwse Gastvrijheid op zondag 21 juni, was het verzamelen bij McDonalds in Barendrecht, met circa 35 motoren vertrokken we richting Zeeland. 

Onze voorrijder Road Captain Aad voerde ons over mooie landweggetjes, dijken, sluizen en bruggen, door dorpen, rondje om de kerk (en dat op zondag!!), langs aardappelvelden en windmolens, genietend van alles wat groeit en bloeit, van de eilanden Goeree-Overflakkee en Tholen. 

In Sint-Maartensdijk werden we ontvangen door vrienden van Rinus, Toine en Caroline. Zij hadden voor verse broodjes met koffie gezorgd. In de garage stond een grote koelkast gevuld met frisdrank waar we vrij uit konden kiezen. En uiteraard konden we ook van de toilet gebruik maken.  Dit noem je “gastvrijheid” en wel zeeuwse gastvrijheid. 

Net voor den Bommel op een parkeerplaats bij een bezinepomp gestopt en waar nog van het sanitair gebruik kon worden bij “Hetty’s verse patat”. We misten onderweg de sluitrijder René, die daar toch nog bij de groep kwam, bleek dat Marion pech kreeg met haar motor, helaas was dit niet op te lossen en werd de ANWB gebeld, hij moest haar met man Rien achterlaten. 

Na het laatste mooie stukje eindigden we weer bij McDonalds maar dit keer in Spijkenisse. We hebben genoten van elke kilometer en dat was van de ene Mac naar de andere toch zo’n 194 km.

Dank aan de Road Captains: Aad, John, René en Rob

Previous Article

Fotoverslag : Rotterdam Chapter BBQ 2020

Next Article

Fotoverslag : Braborit 2020

Dan zal je dit ook leuk vinden