E-FIETS van Harley?

Op de site van Mashable is te lezen dat Harley Davidson nu ook E-Bikes maakt.

Volgens de site, die het nieuws zelf van Harley-Davidson heeft gekregen heet deze fiets : De SERIAL1

De Serial 1 is de eerste elektrische fiets in een nieuwe productlijn van de Amerikaanse motorfabrikant.

Harley-Davidson introduceerde vorig jaar zijn eerste elektrische motorfiets, de LiveWire, maar werd al snel geraakt door productieproblemen (met de batterij).

Volgens Mashable deelt Harley Davidson niet veel over de mogelijkheden of zelfs de prijs van de nieuwe fiets, maar schreef een woordvoerder van Harley dat deze fiest bedoeld is voor motorliefhebbers, forensen en beginners. Het zal een elektrisch ondersteunde fiets zijn, wat betekent dat wanneer je op de elektromotor trapt, een accu voor wat extra vermogen zorgt tijdens jouw rit.

Zoals te zien is in een video en foto’s die deze week zijn vrijgegeven, heeft de Serial 1 een in het midden gemonteerde motor, interne remkabels om hem een strak uiterlijk te geven en ingebouwde verlichting voor fietsritjes in het donker.

Bron Mashable

You might be interested in …